Get The Best Deal

By On
How To Play/Earn Quiz

  1. Open Amazon App
  1. {Important} Must Login Or Create Account On Amazon App
  2. Now Search "Quiz" And Click On The First Banner You See
  3. You Will Be Ask 5 Questions And Select Correct Out Of 4 Options
  4. Choose All The Questions Correct And Earn Amazing Prices

Details of Amazon Quiz

  1. This contest starts every day from 8.00 AM from 12.00 PM Everyday.
  2. You must Sign-in to the Amazon app in order to eligible for the contest.
  3. The draw of lots will be held on the contest period and the winner is selected randomly by lucky draw.
  4. Winner(s) will be announced and will be eligible for the prize which is announced on quiz day

  • Amazon Quiz Answers For 8 November is Available ✓ [ Updated] - Read All The Answers Of The Questions And Win Fujifilm X-T100 Mirrorless camera

Amazon Quiz Answers Today 8 November 2019 - Win Fujifilm X-T100 Mirrorless camera




Q1- The ____ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)

Ans :- Rs 5

Q2- Which of the following is NOT a gem-stone?

Ans :- Marble

Q3- The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ______? (Fill in the blank)

Ans :- Ramtanu Pandey


Q4- The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ______? (Fill in the blank)

Ans :- Fil Direction

Q5- The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Ans :-Marvel Comics


  • Amazon Quiz Answers For 7 November is Available ✓ [ Updated] - Read All The Answers Of The Questions And ₹5000

Amazon Quiz Answers Today 7 November 2019 - Win ₹5000


Question 1 – She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?

Answers – Marie Curie

Question 2 – In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Answer is – Norway

Question 3 – Which of the following acids is used in a battery?

Answers – Sulphuric Acid

Question 4 – If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Answer is – 4th

Question 5 – In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?

Answers – E


  • Amazon Quiz Answers For 6 November is Available ✓ [ Updated] - Read All The Answers Of The Questions And Win Samsung Galaxy Note 10

Amazon Quiz Answers Today 6 November 2019 – Win Samsung Galaxy Note 10


Q1 – Where Would You Find Stonehenge, The Prehistoric Monument?

Ans – England

Q2 – The Red Square Is Considered The Central Square Of Which Russian City?

Ans – Moscow

Q3 – Indian Field Hockey Team Recently Qualified For Tokyo Olympics 2020. When Did Indian Men’s Hockey Team Last Win A Gold Medal At The Olympics?

Ans – Moscow Olympics, 1980

Q4 – What Is The Official Playing Time Of The Full Version Of The Indian National Anthem?

Ans – 52 Seconds

Q5 – The ‘Statue Of Liberty’ In New York Was Gifted To The United States By A European Country. Which Country Is This?

Ans – France


  • Amazon Quiz Answers For 5 November is Available ✓ [ Updated] - Read All The Answers Of The Questions And Win Sony 5.1 Home Theatre System

Amazon Quiz Answers 3 November 2019 - Win Sony 5.1 Home Theater System


Q1- Today, 5th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?

Ans- Virat Kohli

Q2- Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?

Ans- West Indies

Q3-Along with cricket, Virat Kohli has keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?

Ans- FC Goa

Q4- This Canadian singer sang the world famous song 'Summer of 69'. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans- Bryan Adams

Q5- In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?


Ans- Mexico


Amazon Quiz Answers For 4 November is Available ✓ [ Updated] - Read All The Answers Of The Questions And Win Rs. 25000

Amazon Quiz Answers Today 4 November 2019 - Win Rs 25000


Q1- This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie 'Dallas Buyers Club'. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans- Matthew McConaughey


Q2- Where would you find the 'Sea of Tranquility'?

Ans- The moon


Q3- A Megagon is a polygon with ___ sides. Fill in the blanks.

Ans- 1 million


Q4- Who composed the famous classical music melody - 'Fur Elise'?

Ans- Beethoven


Q5- Where is Fort William located in India?

Ans- Kolkata


Amazon Quiz Answers For 3 November is Available - Read All The Answers Of The Questions And Win Samsung galaxy M30s

Amazon Quiz Answers 3 November 2019 - Win Samsung Galaxy M30s


Q1 – Which One Of These Blood-Types Is Called The ‘Universal Donor Type’ Because It Is Compatible With All Other Blood Type?

Ans – O-Negative

Q2 – What Is The Official Currency Of Afghanistan?

Ans – Afghan Afghani

Q3 – What Is The Capital Of Norway?

Ans – Oslo

Q4 – Washing Soda Is The Common Name For Which Compound?

Ans – Sodium Carbonate

Q5 – Which Of These Is An Annual Fair In Rajasthan, Known For Its Camel Trading Event?

Ans – Pushkar Mela


Amazon Quiz Answers For 2 November is Available ✓ [Updated]- Read All The Answers Of The Questions And Win One Plus TV

Amazon Quiz Answers Today 2 November 2019 - Win One Plus TV


Q1 – Today, 2nd November is the birthday of famous Bollywood actor Shahrukh Khan. Which was his first Bollywood film?

Ans – Deewana

Q2 – This American actor played the character of 'Ross' in the famous comedy show FRIENDS. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans – David Schwimmer

Q3 – The folk music form of 'Lavani' is associated with which state?

Ans – Maharashtra

Q4 – In terms of area which is the smallest continent?

Ans – Australia

Q5 – Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Ans – Hydrogen


Amazon Quiz Answers For 1 November is Available ✓ [Updated]- Read All The Answers Of The Questions And Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Amazon Quiz Answers Today 1 November 2019 - Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


Q1 – Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?

Ans – Karnataka

Q2 – Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?

Ans – Aishwarya Rai

Q3 – In terms of population, which is the smallest continent?

Ans – Antarctica

Q4 – Bhatiali' is the folk music of which state?

Ans – West Bengal

Q5 – What is the national currency of Albania?

Ans – Lek


Amazon Quiz Answers For 31 October is Available - Read All The Answers Of The Questions And Win Great Prices.

Amazon Quiz Answers Today 31 October 2019 - Win ₹5000 Amazon Pay Balance

Question 1 : Today, 31st October is the birthday of India’s first Deputy Prime Minister, Sardar Vallabhbhai Patel. What is the name given to a statue erected in his honor in Gujarat?

Ans :- The Statue Of Unity

Question 2 : What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?

Ans :- Andromeda


Question 3 : In terms of area, which is the largest country in the world?

Ans :- Russia


Question 4 : The dance of ‘Bharatnatyam’ is associated with which state?

Ans :- Tamil Nadu


Question 5 : WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Ans :- Polio


Amazon App Festive Riddle Quiz Answers - Win Rs. 5000 Pay balance


Q1 – Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Ans – A Match Stick

Q2 – Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?

Ans – Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

Q3 – I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Ans – A Joke

Q4 – I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?

Ans – Rocket Firecracker

Q5 – Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?

Ans – Flower Pot (Anaar)


Amazon App Festive Riddle Quiz Answers - Win Sony 5.1 Home Theater System



Q1 – To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I?

Ans -- Diwali Party

Q2 – I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?

Ans – Mirror

Q3 – I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?

Ans – Paint

Q4 – I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati And Maharashtrian. What Am I?

Ans – A Saree

Q5 – Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not.

Ans – Fake Currency



Amazon App Festive Riddle Quiz Answers - Win 24K Gold Bar



Q1 – What Gets Wetter As It Dries?

Ans – A Towel

Q2 – A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?

Ans – Sugar

Q3 – What Begins With T Ends With T And Has T In It?

Ans – A Tea Pot

Q4 – What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?

Ans – A Clock

Q5 – I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?

Ans – A Deck Of Cards

Q6 – A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?

Ans – Rangoli


Amazon App Festive Riddle Quiz Answers - Win Oneplus 7T Pro


Q1 – I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I?

Ans – Fire

Q2 – I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I?

Ans – A Candle

Q3 – I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I?

Ans – A Hole

Q4 – I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I?

Ans – A Perfume

Q5 – I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?

Ans – Charcoal



Amazon Seagate 5TB HDD Quiz Answers - Win Seagate Backup Plus 5TB HDD


Q1 – Which Seagate External Portable Hard Drive Comes With Password Protection?

Ans – Backup Plus Ultratouch

Q2 – Seagate Backup Plus Portable Drive Comes With Highest Capacity Of _____ (Fill The Blank)

Ans – 5TB

Q3 – Seagate Backup Plus HDD Comes With _____ Software To Perform Incremental Backup (Fill The Blank)

Ans – Toolkit

Q4 – Seagate Backup Plus Desk Hub Comes With Highest Capacity One Plus HDD Products Comes With _____ Warranty (Fill The Blank)

Ans – 3 Years

References


Click to comment